Weeghaak

Video: Weeghaak PCE-HS N serie

Het is weer tijd voor een gloednieuwe productvideo, met vandaag aandacht voor de weeghaak PCE-HS N serie. Rebecca laat in deze video zien hoe gemakkelijk deze digitale hangweegschaal is in gebruik.

De PCE-HS N serie is beschikbaar in een versie van 50 kg of 150 kg voor snelle metingen van onder meer (levende) dieren, zakken voedingsmiddelen, dozen en nog veel meer. Door het compacte formaat en de meegeleverde koffer is de weeghaak gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en dus uitermate geschikt voor wegingen op verschillende locaties.

Bij de leveromvang zit ook een handige karabijnhaak inbegrepen waardoor te wegen producten gemakkelijk aan de weegschaal bevestigd kunnen worden.  Bovendien beschikt de PCE-HS N serie over een Tarra-functie. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld pakketten gewogen worden zonder dat de verpakking wordt meegenomen in de bepaling van het gewicht. Daarnaast kan deze laadhaak ook de gemiddelde waarde van verschillende wegingen bepalen.

De digitale weeghaak kan ook als krachtmeter worden gebruikt, omdat hij met de PEAK Hold functie (aanduiding van de maximale waarde) en de omrekenen van de meetwaarden naar Newton is uitgerust. De digitale laadhaak beschikt over een automatische uitschakelfunctie. Met deze weegschaal is het ook mogelijk om verschillende malen te tarreren, hetgeen erg nuttig is bij gewicht toevoeging of bij de vervaardiging van mengsels.

Ben je misschien op zoek naar een weeghaak met nét iets meer power? Kijk dan eens bij deze video van de  PCE-PS 300MLS, deze robuuste weeghaak is een echte krachtpatser en is zelfs te bewonderen bij het TV-programma Galileo.

Weeghaak PCE-HS N
Weeghaak PCE-HS N serie
  • Twee uitvoeringen: 50 kg of 150 kg
  • Meeteenheden kg / lb / N (Newton)
  • Met Tarra en Peak-HOLD functie
5 tips om goed voorbereid op vakantie te gaan!
Goed voorbereid op reis met de auto- en caravanweegschaal